BAİBÜ'DEN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA OYUN DESTEĞİ

Okul Öncesi Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği ve Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümlerinde eğitim gören 15 öğrencimiz, yıkıcı depremlerin ardından bir süre Gölköy kampüsündeki öğrenci yurtlarında misafir edilen çocuklarımıza, oyunların onarıcı ve birleştirici gücünü kullanarak destek verdiler. Proje Dr. Öğr. Üyesi Özlem Okyay, Dr. Öğr. Üyesi Ramle Gül Hazar ve Dr. Öğr. Üyesi Kübra Kanat rehberliğinde gerçekleşti.

Depremzede Çocuklarımız Yeniden Gülsün Diye Eş Zamanlı Etkinlikler Yapıldı

Depremzede çocukların heyecanla bekledikleri oyun programı, yine Çocukça Yaşam ve Empati Topluluğu’nun deprem bölgesindeki çocuklara yönelik hazırladığı oyuncak ve kitap kampanyası ile eş zamanlı gerçekleştirildi.

Kampanya kapsamında toplanan oyuncakların bir bölümü Gölköy kampüsünde misafir edilen çocuklara, bir bölümü ise Hatay’da depremi yaşayan çocuklara hediye edildi. Oyuncaklar, Hatay’daki çocuklara, kendisi de depremlerden etkilenen mezun öğrencimiz Emine Abay tarafından gönüllü ulaştırıldı. Öğretmen adayı öğrencilerimiz de bu süreçte mesleklerine dair önemli kazanımlar elde etti.

banner11
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner16