YENİ VALİ'DEN SABAH 07.30'DA TOPLANTI...

Saat 07:30’da Valilik Abant Toplantı Salonunda gerçekleşen Toplantıda Vali Erkan Kılıç, verilen hizmetler ve yapılan çalışmalar hakkında birim Müdürlerinden detaylı bilgiler aldı.

Vatandaşlarımızın kamu kurum ve kuruluşlarından memnuniyetlerinin öncelikli hedef olması gerektiğini belirten Bolu Valisi Erkan Kılıç, “İçişleri Bakanlığımızca genelde uygulanan projelerle toplum yararına yönelik, insan odaklı, insanların hayatını kolaylaştıracak uygulama ve çalışmalara paralel olarak yerelde de bizler çalışmalarımızı vatandaş odaklı kamu hizmeti anlayışıyla vatandaş memnuniyeti esaslı olarak etkin, hızlı ve verimli bir şekilde yürütmeliyiz. Vatandaşlarımızdan gelen başvuruların alınmasına ve iletilen taleplerin karşılanmasına hassasiyetle yaklaşmalıyız ve ivedilikle neticelendirilmesini sağlamalıyız” dedi.

banner11
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner16

banner14