YAŞAMAK İÇİN 20 BİN LİRAYA İHTİYACI KALDI...

10 yıldır beynindeki köşe tümörü hastalığıyla boğuşan genç kadın rahatsızlığı son haftalarda hızla ilerlemeye başladı. Birçok doktorun riskli gördüğü ameliyatı Türkiye’de yapabilecek sadece iki doktorun da özel sağlık kuruluşlarında bulunması maddi sıkıntılar yaşayan aileyi bir kez daha yıktı. Mahmut Alan aracılığıyla iki doktorla yapılan görüşmeler sonrası ameliyatın özel bir hastanede 60 bin TL’ye yapılacağı bildirildi. 

ÖLÜM RİSKİ İLE KARŞI KARŞIYA

Beynindeki tümörün yırtılması nedeniyle yürüme yetisinde zorluk ve denge kaybı yaşayan genç kadın ameliyatının yapılmaması durumunda önce kulakta işitme duyusu noksanlığı ve kör olma tehlikesi ardından da ölüm riski karşı karşıya kalacak. Doktorların Kurban Bayramı sonrasına kadar acil ameliyat olması gerektiğini söylediği genç kadın hayırsever vatandaşların yardımını bekliyor. Ameliyatı için gerekli olan 60 bin TL’nin bulunamaması durumunda genç kadının ölüm riski taşıması yakınlarında büyük üzüntü yarattı.Öte yandan ;Zeynep'in ameliyat sırasında yaşabileceği aksaklığa göre ameliyat masrafının 90 bin TL'ye kadar çıkabileceği tahmin ediliyor.

20 BİN LİRA EKSİK KALDI

Bolu'da yardımlara aracılık yapmasıyla birçok kişinin ihtiyacını görmesini sağlayan Mahmut Alan, genç kızın ameliyatı için çok sayıda yardımseverin yardım ettiğini belirterek, "Kızımızın hayatı için son 20 bin liraya ihtiyacı kaldı. Yardım eden herkesten Allah razı olsun. Maddi durumu elverişli olan herkesi Zeynep'e yardım etmeye davet ediyorum" dedi.

YARDIM ETMEK İSTEYEN VATANDAŞLARIN 0507 244 4808 NUMARALI TELEFONDAN MAHMUT ALAN'A ULAŞMALARI RİCA OLUNUR.

banner11
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner16