SON TARİH 31 ARALIK

‘Vergi Affı’ olarak bilinen, “7256 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun” kapsamında borç yapılandırmaları başladı.
Yapılandırma çerçevesinde borcu olan  kişi veya kuruluşların vergi, ceza ve harçların gecikme cezaları silinerek, peşin ve taksitle ödeme imkânı sağlanıyor.
‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7256 sayılı Kanun’ çerçevesinde emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam, eğlence vergi borçlarının yeniden yapılandırılacağı resmi gazetede yayınlandı.


BELEDİYEDEN AÇIKLAMA YAPILMIŞTI


Bolu Belediye Başkanlığı’ndan söz konusu Kanun ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: 
“Emlak, eğlence, haberleşme, elektrik tüketim, ilan ve reklam, çevre ve temizlik vergisi, harçlar ve ücretler, katı atık toplama ve bertaraf ücreti, su ve atık su alacakları kapsamında Belediyemize borcu olan vatandaşlarımız bu kanundan yararlanabilecek. Kanundan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın Aralık ayı sonuna kadar belediyemize başvurmaları gerekiyor. Vatandaşlarımız ana borçlarını peşin ya da 6, 9, 12 veya 18 taksitle ödeyebilecek”


ONLİNE OLARAK ÖDEME YAPMAK MÜMKÜN


Vergi Daireleri tarafından takip edilen; Vergi Borçları, Ecrimisil Borçları, Motorlu Taşıtlar Vergisi Borçları, Öğrenim Kredisi ve Katkı Kredisi Borçları, Trafik Para Cezaları, İdari Para Cezaları (Kanunda belirlenmiş olanlar) Hakkında, 7256 sayılı Supertotobet yapılandırma kanunu kapsamında indirim ve taksitlendirme imkânından yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın 31  Aralık 2020 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Yığılma olmaması için başvuruların son güne bırakılmaması önem arz etmektedir. Yapılandırma başvuruları www.gib.gov.tr adresi üzerinden İnternet vergi dairesinden de yapılabilmektedir.
 

banner11
Anahtar Kelimeler:
31 ARALIKBORÇYAPILANDIRMA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner16