Özcan, İmamoğlu Eleştirenlerini Anımsatarak Güner’e Seslendi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Yuva Köyünde yaşanan zehirlenme vakaları üzerinden AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’e yüklendi. AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’e seslenen Başkan Özcan, “Sen neredesin Suat Kardeşim? Bak Bolu'da büyük bir felaket yaşanıyor” ifadelerini kullandı.

Haber; Sefa GÜNAY

Çaydurt bölgesi Yuva köyünde meydana gelen sudan zehirlenme vakalarının sayısı 141 oldu. 141 kişiden 96’sının tedavileri tamamlanırken 44 kişinin ise tedavisi devam ediyor.

Yaşanan olay ile ilgili basın açıklaması düzenleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İstanbul’daki sel felaketinde tatilde olan Ekrem İmamoğlu’na yönelik yapılan eleştirenleri anımsatarak Bolu’da olmayan AK Parti İl Başkanı Suat Güner’e tepki gösterdi.

NEDEN TATİLİNİ KESİP GELMİYORSUN

Başkan Güner’e tepki gösteren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Sayın İmamoğlu, İstanbul'da sel felaketi olduğunda tatilini kesip gelmedi diye haklı olarak eleştirilmişti. O toplantıya İl Başkan Vekili’nin katılmasının sebebi neydi? İl başkanının tatilde olması. Şimdi Sayın İmamoğlu'na o eleştiriyi yöneltenler arasında Suat Bey de vardı. Neredesin Suat kardeşim? Bak Bolu'da büyük bir felaket yaşanıyor. Niye tatilini kesip gelmiyorsun? Neredesin? AK Parti İl Başkanı nerede? Milletvekilleri daha istişare aşamasında. Ben milletvekili olsaydım biliyorsunuz, şu anda orada olurdum. Muhtemelen geceleri de orada olurdum” ifadelerini kullandı.

banner11
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner16