'Kadınlar için ücretsiz zumba etkinliği' yoğun ilgi görüyor

Bolu Belediyesi, kadınlara özel ücretsiz düzenlediği spor faaliyetlerine zumbayı’da ekledi. Bolu Belediyespor’a ait tekvando spor salonunda gerçekleştirilen zumba etkinliğinde kadınlar hem spor yapıyor hem de günün stresini atıyor.  

Bolu Belediyesi tarafından kentte ki spor faaliyetlerini arttırmak üzere başlatılan ücretsiz zumba dans etkinliği vatandaşlar tarafından tam not aldı. Bolu’daki kadınları spora ve sağlıklı yaşama teşvik etmek amacıyla tamamen ücretsiz şekilde başlatılan zumba dansı etkinliği yoğun ilgi görüyor.

Alanında Uzman Yasemin Tuncer’in gözetiminde gerçekleştirilen ve her yaştan kadının katılabildiği zumba dans etkinliği, her salı ve perşembe günleri saat: 19.00’da Bolu Belediyespor’a ait tekvando spor salonunda yapılıyor. 1 Saat süren dans etkinliğinde kadınlar hem spor yapıyor hem de günün stresinden uzaklaşma fırsatı bularak deşarj oluyor.

banner11
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner16