BOLU'NUN NEŞESİ HAYATINI KAYBETTİ...

Bolu’da havanın güzel olduğu günlerde kentin en işlek caddelerinden biri olan İzzet Baysal Caddesi’nde keman çalarak geçimini sağlayan 70 yaşındaki Selahattin Yaman hayatını kaybetti. Bolulu vatandaşların neşesi olan ve kemanı ile çaldığı şarkılarla Bolulu vatandaşları eğlendiren Yaman’ın ölümü sevenlerini yasa boğdu.

1970 YILINDAN BERİDİR KEMAN ÇALIYORDU

1970 yılından beridir keman çalan ve geçimini sokak müziği yaparak ve aynı zamanda da düğünlerde keman çalarak sağlayan Selahattin Yaman’ın ölüm haberi sosyal medyada gündem oldu. İzzet Baysal Caddesi’nde keman çalarken yanına gelen ve Yaman’ın çaldığı şarkılar ile dans eden 74 yaşındaki Durmuş Altındağ ise sosyal medyadan arkadaşının hayatını kaybettiğini duyurdu.

banner11
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner16

banner14