BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER (21 EKİM PAZARTESİ)

YUNUS YİĞİT

Mudurnu İlçesi Göncek Köyü halkından,Tepecik Mahallesinde ikamet eden,İbrahim,Rıdvan ve Faruk YİĞİT’in babaları,Zehra YİĞİT’in eşi; Cenazesi bugün Mudurnu Göncek Köyü Caminde kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

GÜLLÜ ATAR

Yukarıçamlı Köyü halkından,Bayram ATAR’ın eşi,Şerife CİCA,Ayşe RENÇBER,Muzaffer ATAR,Sefer ATAR’ın anneleri,Zafer,Alper ATAR’ın babaanneleri; Cenazesi bugün Yukarıçamlı Köyü Caminde kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir. Saat 11:00 de Sağlık Mahallesi Doğu Sokak Filiz Evler Sitesindeki evinin Youwin önünden araç kaldırılacaktır.

VECİHİ ÇEŞMECİ

Çıkınlar Mahallesi halkından,Defterdarlık personeli Zehra ÇEŞMECİ’nin eşi,Mehmet ve Ahmet KOCABAŞOĞLU’nun eniştesi (merhum) Yusuf ÇEŞMECİ,Hasan ve Aslan ÇEŞMECİ’nin kardeşi,Çimento Fabrikasından emekli; Cenazesi bugün Çıkınlar Mahallesi Caminde kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra Çıkınlar mahalle mezarlığına defnedilecektir.

FATMA KARATAŞ

Mudurnu ilçesi Dolayüz Köyü Akbaşlar Mahallesi halkından,İlçe Emniyet Müdürlüğünden emekli gece bekçisi (merhum) Mustafa KARATAŞ’ın eşi,İsmail,Emrullah,Orhan KARATAŞ’ın anneleri; Cenazesi bugün Dolayüz Köyü Akbaşlar mahalle Caminde kılınacak,öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 

banner11
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner16