Belediye-İş Sendikası seçimlerinde Hakkı Özalp sesleri

Belediye-İş Sendikası Bolu Şubesi olağan kongresi hafta sonu Hamton By Hilton Otel’de gerçekleşecek. Cumartesi günü yapılacak kongrede 4 isim başkanlık için yarışacak. 
Delegelerin tercihi Özalp
Belediye kaynaklarından edinilen bilgiye göre; adayların 3’ü makam odasında uygunsuz görüntülerle gündeme gelen ve şuan cezaevinde olan eski başkan Sinan Ay’a yakın isimler olan mevcut Başkan İlhami Yurt, Celal Öztürk ve Zikrullah Büyüktopaç’ün olduğu öğrenildi.  4’üncü ve son ismin ise belediyenin sevilen personellerinden olan ve son seçimde eski başkan Sinan Ay ile aynı oyu olmasına karşın kura çekimleri sonucu seçimi kaybeden Hakkı Özalp’in olduğu belirtildi. Bu dört adaydan Hakkı Özalp’in Cumartesi günü yapılacak seçimi açık ara kazanması bekleniyor. Belediye personellerinin büyük çoğunluğu Sinan Ay’ın yönetiminden kalan 3 ismin üzerini çizdiği ve desteklemediği öğrenildi.

banner11
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner16