YILLAR ÖNCE UĞRADIĞI SALDIRIYLA İLGİLİ İLK KEZ PAYLAŞIMDA BULUNDU...

Bolu'nun tanınmış ismi Mahmut Alan, 2 yıl önce evinin önünde ailesiyle birlikte olduğu sırada 5 kişi tarafından saldırıya uğradı. Feci şekilde darp edilen Alan, hastanedeki tedavisinin ardından emniyet müdürlüğüne giderek Veysel Tiryaki'den şikayetçi oldu. 2 yıldır mahkemenin başlamasını bekleyen Mahmut Alan, sabrının taştığını belirterek sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşım yaptı.

Alan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bildiğiniz üzere 14 Asyabahis Aralık 2018 tarihinde evimin önünde ailemin yanında 5 kişi tarafından saldırıya uğradım. Bu alçak saldırı sonrası emniyete giderek dönemin Altındağ belediye başkanı Veysel Tiryaki den şikayetçi oldum. Çünkü saldırıdan 2 gün önce Bolu fasıl köyünde inşa ettiği dev Çiftlik hakkında bazı sorular sordum. Daha önce de birkaç kez ultra lüks villası hakkında sorular sormuştum ve dolaylı yoldan bana bu konunun peşini bırakmam için Bolu'daki tanıdıkları aracı ile haber göndermişti. Saldırıdan 2 ay sonra savcılığa giderek tekrar ifade verdim ve dosyada bütün delillerin Veysel Tiryaki'yi işaret ettiğini gördüm. Şimdi soruyorum. Neden iki senedir bu dava açılmadı? Veysel Tiryaki isimli şahsiyet sağda solda "benim arkamda Süleyman Soylu" var diyerek beni sindirmeye çalışıyor. Sayın bakanım böyle bir şahsın arkasında durmaz adamdır o. Bir an önce bu davanın açılmasını bekliyorum. Eğer dava açılmaz ise bende sessizliğimi bozarak Türkiye gündemine getirmek için elimden gelen her şeyi yapacağımma yemin ederim. En en kötü gider bakanlık önünde eylem yaparım bütün Türkiye'ye bu olayı duyururum. Elimde Veysel Tiryaki'nin bu saldırıyı yaptırdığına dair ispatlar var. Hiç çekinmeden bunları kamuoyuna açıklarım. Ben istiyorum ki benim hakkımın Devletim savunsun. Şimdilik çok az bir zaman daha sabır edeceğim. Sonrasını tüm Türkiye ile birlikte izleyeceğiz."

banner11
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner16