Yeni Mahalle Kapalı Semt Pazarında sona doğru  

Haber: BMA

Gerede ilçesi Yenimahalle 2 Nolu Sağlık Ocağı’nın doğusunda bulunan yaklaşık 1100 metrekarelik alanda, pazar yeri ve açık otopark olarak da kullanılabilecek üzeri kapalı semt pazarı yapımında sona yaklaşıldı. Çalışmalar kapsamında; çelik konstrüksiyon kolonlar yerleştirildi, çatı kapandı, çatı olukları tamamlandı, elektrik tesisat çalışmaları tamamlandı, çalışmalar kapsamında son olarak çevre düzenlemesi devam ediyor. Kış şartlarından dolayı duraklayan ve çalışmaya uygun hava şartlarının oluşması ile birlikte eksik kalan çevre düzenleme çalışmaları tamamlanarak, ilkbahar ile birlikte vatandaşların ve esnafın hizmetine açılması planlanıyor. 

Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın projesinin hayata geçmesi ile birlikte; çarşamba günleri açık alanda kurulan semt pazarının kapalı alanda kurulmaya başlaması ile esnaf ve mahalle sakinleri kış şartlarında oluşan olumsuz hava koşullarından, yaz mevsiminde güneşten ve yağmur yağışı gibi etkenlerden kurtulmuş olacaklar. 

banner11
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner16