RASİM BAŞKAN, YANGIN BÖLGESİNDE...

Yangın, öğle saatlerinde Bolu merkeze bağlı Gövem köyünün Celtabet Atdoruğu mevkiinde meydana geldi. Bölgedeki ormanlık alanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangını fark eden köylüler, durumu itfaiyeye haber verdi. Yangın bölgesine Bolu Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı arazözler ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Geniş bir alana yayılmadan önlenen yangın yaklaşık 3 saatlik çalışma sonucu söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından bölgede soğutma çalışması yapıldı.

RASİM ÖZDEMİR OLAY YERİNDE

Bolu Belediye Başkan yardımcısı Rasim Özdemir de yangın haberini alır almaz olay yerine gitti. Özdemir, yangın bölgesinde köylülere destek olup, Bolu Belediyesi'nin her zaman onların yanında olduğu söyledi. Özdemir ayrıca yangın söndürme çalışmalarını da yakından takip etti.
 

banner11
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner16