MOTOSİKLETLİ KURYENİN ACI ÖLÜMÜ...

Kaza, saat 23.30 sıralarında Beşkavaklar Mahallesi Necdet Gören Caddesi'nde meydana geldi. Kemal Temel idaresindeki 06 ROF 14 plakalı otomobil ile sipariş götüren motosikletli kurye Emrah Çınar'ın kullandığı 14 NB 468 plakalı motosiklet kavşakta çarpıştı. Kazada motosikletten savrulan bir pizza firmasında çalışan motosikletli kuryenin kalbi durdu. Kazayı görenler durumu 112 Acil ekiplerine haber verdi. Olay yerinde kalbi duran Çınar'a uzun süre kalp masajı yapıldı. Çınar, daha sonra ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı. Emrah Çınar, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kazaya karışan otomobil sürücüsü Kemal Temel, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Öte yandan kazaya sebebiyet veren başka bir otomobil daha olduğu iddia edildi. Polis bölgedeki güvenlik kameralarından kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen otomobilin bulunması için çalışma başlattı.

banner11
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 3 yıl önce

Çok üzücü bir olay yolda kuryeler de dikkat etmiyor ama ekmek davası Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin

banner16