MASAL PARKI, BELEDİYENİN TESİSİ OLACAK...

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz döneminde 16 bin metrekare alana yapılan ve içinde 19 farklı masal kahramanının yer aldığı Masal Parkı ile ilgili konuştu.

“GÜVENLİK VE ELEKTRİK İLE SIKINTILAR VAR”

Başkan Özcan, “Masal Park ile ilgili problem var. Masal park ile yeni düzenleme yapacağız. Oradaki oyuncakların büyük bir kısmı maalesef Melih Gökçek’in oyuncaklarından bile kötü. Şirinlerin kafasını koparmışlar. Güvenlik ve elektrik ile sıkıntılar var. Belki orayı belediyenin sosyal tesisi yapabiliriz. Oyuncakların bir kısmını da değişik parklara koyabiliriz. Ama oraya az para harcanmamış çok para harcanmış bunu bilmenizi istiyorum. Oraya dinozorları yapmışsınız uyduruk, kurşun askeri tutsan elinde kalıyor. Şirinler evi yapılmış, o yapılmış, bu yapılmış ama kalitesiz” ifadelerini kullandı.

banner11
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner16