KENDİ PARTİSİNDEN TEPKİ GELDİ...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Bolu'da Belediye Başkanı Özcan’ın yabancı uyruklu vatandaşların su ve katı atık ücretlerine zam yapılacağına yönelik tartışmalara ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

"GÖRÜŞLERİ KENDİSİNİ BAĞLAMAKTADIR"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un konuyla ilgili açıklaması şu şekilde;

"Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan'ın yabancılar ile ilgili görüşleri kendisini bağlamaktadır. Parti politikalarımız ile taban tabana zıttır. CHP'nin kırmızı çizgisi hiçbir insanın ayrımcılığa maruz kalmamasıdır. CHP'nin tutumu, Genel Merkezimiz ile temas kurduğunda kendisine iletilmiştir. Su gibi temel bir yaşam hakkının bırakınız engellenmesi, bu konunun tartışmaya açılması dahi, parti politikalarımız ile taban tabana zıttır. Bolu Belediyesi'nin değerli Meclis Üyelerinin de aksi bir karar almayacağına inanıyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde iktidara geldiğimizde, ülkemizin gerçek beka sorunu olan sığınmacı sorununu, kimseyi mağdur etmeden çözecek, Suriyeli misafirlerimizi güven içinde ülkelerine uğurlayacağız. Ancak bu süre zarfında partimizin kırmızı çizgisi, hangi ırktan ve inançtan olursa olsun, hiçbir insanın ayrımcılığa maruz kalmaması, mağdur edilmemesidir."

banner11
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner16