IŞIL IŞIL OLDU...

Haber: BMA

Göynük Belediyesi ekipleri çarşı merkezi ve Arasta Çarşısının ardından ilçe şehir giriş takı ile Atatürk Anıtı arasında bulunan güzergahtaki bulvar üzerinde bulunan billboardlarda dekoratif aydınlatma ve ledli ışıklandırma çalışmalarını tamamladı. Çalışmaların sona ermesiyle birlikte ilçe merkezi ışıl ışıl bir görünüme kavuştu.

“LED LAMBALAR TASARRUF YAPMAMIZA YARDIMCI OLUR”

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet Çankaya “Bu aydınlatma sistemi ile şehir merkezimiz daha güvenli ve güzel bir görünüme kavuştu. LED lambalar halojen ve enkandesan lambalar ile karşılaştırıldığında daha düşük enerji tüketimine (%90 daha az enerji tüketirler) ve çok uzun kullanım ömrüne sahiptir. Bu sayede elektrik faturasında ciddi miktarda tasarruf yapmamıza yardımcı olarak operasyonel maliyetleri düşürürler. Çok uzun ömürlü oldukları için lamba değişikliği yapılmasına daha az ihtiyaç duyarlar, ilçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

banner11
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner16