BAŞKANDAN SERT SÖZLER

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, sosyal medya hesabından aracı durdurulan AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın polise hakaret ettiği görüntüleri paylaştı. AKP'li Yılmaz görüntüde "Ekibe tükürürüm ya. Böyle terbiyesizlik mi olur. Ne zaman Erdemli’ye gelsem bu pislikle uğraşıyorum. Bana adını verir misin. Şerefsiz" ifadelerini kullandı. CHP'li Başarır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AKP’yi etiketleyerek “Bu görüntülere verecek bir cevabınız var mı?” diye sordu. Başarır, iki polisin yaşananların ardından açığa alındığını yazdı. Mersin Valiliği, Başarır'ın konuyu 'çarpıttığı' açıklamasını yaptı.

BAŞKAN ÖZCAN DA TEPKİ GÖSTERDİ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Milletvekili Gül Yılmaz ve Mersin Valiliği'ni kınadı. Özcan, "Vekil milletin değil, Vali devletin değil ama şunu herkes bilsin TC’de kimsenin kişisel mülkü değil. Gücünü milletten değil, saraydan alan vekilli ve koltuk sevdasına düşmüş Mersin Valisini kınıyorum. Görevi başındaki kahraman Türk Polisini küçük düşürmeye kimsenin gücü yetmez." ifadelerine yer verdi.

banner11
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner16